Chudák Bočanová! Kamarádka jí o statisíce!

 Celebrity 
06. února 2016 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Mahulena Bočanová dojela na svou důvěřivost! Profimedia
Herečka Mahulena Bočanová to nemá poslední dobou moc lehké. Je sama se svou dcerou Márinkou, o pořádnou práci se větším a trvalejším honorářem nemůže zavadit, a teď ještě přišla o pořádný balík. O peníze ji prý připravila účetní.

Mahulena číslům moc nedá a tak kvůli daním pořádala svou známou, aby ji dělala faktury. Jenomže ona účetní na faktury, kterými účtovala vystoupení Bočanové, uváděla místo jejího čísla účtu svoje čísla. Takže peníze nechodily Mahuleně, ale oné slečně.

Podle některých informací může jít až o stovky tisíc korun, což chudáka herečku a moderátorku přivedlo do velkých problémů. A to až do takových, kdy se musela obrátit na banku, aby jí pomohla s odkladem splátek na hypotéku, kterou má na dům v Buštěhradu.

Ona „dobrá duše“, z které se prý vyklubala podvodnice sice slíbila Bočanové, že všechny peníze vrátí, ale prý ani sama herečka tomu nevěří. Na známou podala trestní oznámení a nyní ji prověřuje policie.

Sama Bočanová nechce případ komentovat s tím, že jde o její čistě soukromou věc. Mahulenu by teď zachránila nějaká výraznější role v seriálu nebo prestižní akce. Ale obojího je v poslední době jako šafránu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím