Poznáte tohohle černouška, českého herce, který slaví jubileum?

 Celebrity 
08. února 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Poznáváte tohohle černého oslavence?  archiv
Je černý jak bota, přitom ho všichni znají a slaví 65. narozeniny! Nejde o rasismus, ale konstatování podoby oslavence. Slavný český herec a moderátor Miroslav Donutil v těchto dnech slaví významné jubileum. Jak ho asi oslavil?

Velká pařba to asi nebyla. "I když si to mnozí asi myslí, já nepiju! A když, tak jen symbolicky," prozradil před časem Donutil, který slavil hlavně se svou rodinou a přáteli.

A protože herec točí pokračování seriálu Doktor Martin, nemá na oslavy moc času. Kromě toho stíhá divadlo, další aktivity, besedy. A když má volno, prchá na svou chalupu na Vysočinu, kde to miluje a cítí se tam doma.

Za volant nesedá. Poté, co roky zápasil s neurologickou poruchou mozku, která se projevovala jako epilepsie, už si na to netroufá. Vozí ho jeho kamarád, nebo syn Martin.

Jelikož je Donutil ve znamení Vodnáře, je hravý, kreativní, nápaditý, někdy paličatý, ale svědomitý a veliký profesionál. To vše ho naprosto vystihuje, i když si o něm někteří občas možná myslí, že je arogantní. Není! Je jen svůj a nemá potřebu to někomu dlouhosáhle vysvětlovat!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím