Známé těhotné moderátorce z Primy a herečce se prý vyplnila věštba!

 Celebrity 
10. února 2016 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Laďka Něrgešová bude podruhé maminkou! A už ví, co to bude! archiv Prima TV
To, že moderátorka TOP Staru a pořadu Jak se staví sen Laďka Něrgešová čeká miminko, není už žádnou novinkou. Před Vánoci to všem práskla a je z ní šťastná těhulka. Nyní ale práskla, zda to bude holčička nebo chlapeček a že se jí vyplnila jistá věštba!

Šťastnou novinu, že Něrgešová s manželem Pleslem čekají dalšího potomka, oznámila před Vánocemi divákům slovy: „Chtěla bych vám prozradit jeden dárek, který nám letos Ježíšek přinesl o něco dřív. A to je miminko! Jsem těhotná. Jsem na konci třetího měsíce těhotenství a jediné, co si teď opravdu přeju je, abych to donosila a bylo to zdravé. Tak držte palečky.“

Teď je ale jasné, že k sedmiletmému chlapečkovi přibude holčička a tak by malý Adámek mohl mít klidně sestru Evičku. Otázka je, jaké jméno rodiče vyberou. Mají na to ještě zhruba čtyři měsíce.

Laďka ale na sebe práskla, že se jí splnila jistá forma věštby, pokud to tak lze brát. Do teď jsem netušila, že nás v červenci roku 2007 oddával věštec!? Přesně to slyším:,,Snoubenci se dohodli, že budou každý užívat své dosavadní příjmení, a děti narozené v tomto manželství ponesou jméno Plesl Pleslová.,, A přesně tak a v tomto pořadí to bude. Je to cácorka,“ napsala na svém facebookovém profilu Něrgešová, která se už na druhé dítě velmi těší.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty