LUCIE BÍLÁ: Chtěla jsem umřít!

 Celebrity 
28. ledna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá je velmi silná žena, která po prvním záchvatu mrtvice své maminky nechtěla ani žít! archiv
Lucie Bílá je velká profesionálka a umí být i tvrdá, ale taky hodně emotivní. Rozplakat se pro ní není problém, když to tak cítí a emocím se nebrání. Nicméně nyní přiznala, kdy ji bylo tak strašně, že chtěla sama zemřít!

Její maminka je už druhým rokem upoutána na lůžko poté, co prodělala dvě mozkové příhody. Zatímco po té první byl stav nadějný, po té druhé se ukázalo, že je to stav takzvaně stabilní, ale bez naděje na lepší formu uzdravení. Bílá ve slovenské televizi v oblíbeném pořadu Sladký život přiznala, kdy jí bylo nejhůře.

"Asi nejhorší stav, který jsem kdy v životě měla, byl tehdy, když měla maminka mozkovou příhodu a čtrnáct dní ležela v kómatu. Musela jsem normálně fungovat, hrát a zpívat...," přiznala statisícům diváků Zlatá slavice, která ta poprvé po roce a půl prozradila, co prožívala, když její maminku postihla první mozková příhoda.

"Vzpomínám si na jeden velmi emotivní koncert s Petrem Maláskem. Byl to vlastně poslední koncert, který moje maminka viděla. Ještě mi tam přinesla gerbery a tři týdny na to ochrnula. Myslela jsem, že to prostě nedám, že odejdu s ní. Vím, že jsem dospělá, že bych měla mít rozum, ale já ze sebe nemohla vydat ani hlásku. Cítila jsem, jak se mi vaří krev," přiznala smutně zpěvačka, která šokovala všechny tím, že dokázala myslet na vlastní smrt.

Svou maminku Lucie bezmezně milovala a miluje a je pro ní vším. Nyní se smířila s jejím stavem a jak jen může, jezdí ji navštěvovat do sanatoria, kde je o ni skvěle postaráno.

"S Petrem (Maláskem) jsme měli až dva koncerty denně a já se usilovně snažila se ovládat. Nechtěla jsem, aby věděl, že mám v sobě takový smutek. Nesnesla bych emoce dalších lidí. Celou dobu jsem se brzdila, abych nezačala vyvádět, proto jsem myslela na blbosti, na kraviny, které mě nebaví....na koprovou omáčku, na hokej, jenom proto, abych to celé přežila. Jsou to už dva roky. Byly to strašné stavy," posteskla si na závěr pořadu ve slovenské televizi Lucie Bílá, které velikou oporou tehdy byl její partner Petr Makovička a dodnes i jako kamarád stále je...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve