Gott už zase v nemocnici! Co se děje?

 Celebrity 
11. ledna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott je opět v nemocnici! Na jak dlouho? Profimedia
Zlatý slavík je už zase v nemocnici! Opět leží na oddělení pražské nemocnice na Karlově náměstí. Ode dneška by totiž měl opět podstupovat léčbu chemoterapiemi. Tentokrát čtvrtý cyklus. Po něm by mělo být konečně jasnější, zda rakovina mízních uzlin ustoupila.

Gott si dal více jak týden pauzu. Ve špitále se ale objevil poté, co během výletu s manželkou upadl a lehce se zranil. Musel do nemocnice, aby se na něj odborníci vzhledem k oslabené imunitě a špatné srážlivosti krve podívali.

"Karel podstupuje poslední z první fáze chemoterapie. Zatím to snáší relativně dobře. Bere na to prášky, ale je dost zesláblý, hodně unavený. Zhubl dvacet kilo, ale optimismu má na rozdávání," řekl VIPstory.cz jeden z jeho blízkých přátel.

Až se Mistr dostane zpět domů, měl by snad údajně jet se svou ženou na dva dny na hory. Ivana Gottová bude slavit 40. a chce, aby to oslavili s přáteli mimo domov. "To by snad neudělala, že by ho někam tahala. Co když se mu udělá zle. On není ve stavu, aby byl dlouho mimo Prahu, protože kdyby něco, je hned v dosahu, ale takhle," diví se jeho známý.

Gottová prý zvažuje, že by své rozhodnutí přeci jen přehodnotila, ale otázkou je, zda se to podaří. Nejdůležitější je, aby se Karel Gott dal dohromady a pokud možno se uzdravil.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod