Víme, kde se zašila Lucie Bílá a s kým! Budete se hodně divit!

 Celebrity 
08. ledna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá celá v černém s černou kobylkou poníka u své chalupy v Českém ráji facebook
Žádné Maledivy, Thaisko nebo Dubaj, jako jiné celebrity. Osmnáctinásobná Zlatá slavice Lucie Bílá využila pár dní volna a zašila se do Českého ráje. Relaxovala na své chalupě na Malé skále a nebyla tam rozhodně sama!

"Miluju Český ráj a svoji kamarádku Chitu," napsala Bílá na sociální síť. Ne snad, že by měla novou kolegyni nebo přítelkyni z dětství, kterou teď objevila, ale pěnice si na chalupě užívala přítomnost své klisničky poníka.

Sněhu jako na horách, všude lesy, louky, klid, dole pod kopcem zurčící říčka a Lucie Bílá uprostřed Českého ráje. Však vždy, když má čas, utíká sem, kde nabere síly a energii do další práce.

"Když mám třeba den dva volna, jedu na milovanou chaloupku, kde je mi krásně. Tam nikdo není a užívám si to," svěřila se nedávno zpěvačka, která je momentálně oficiálně bez chlapa. Podle zákulisních informací má prý ale novou známost a dokonce z prostředí šoubyznysu. Kdo je však tím šťastným, to prozatím tají.

Třeba bude na chalupu brzo jezdit s ní a pomůže jí se starostí nejen o dům v Otvovicích, ale i o rekreační nemovitost s rozsáhlými pozemky a zvířectvem.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47