Absolonová si naběhla! Pomluvila svou úspěšnou kolegyni!

 Celebrity 
11. ledna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Zpěvačka Monika Absolonová se nezdá, ale jak jde o drby, není pozadu! archiv
Zpěvačka Monika Absolonová se asi doma jako poměrně čerstvá mamina nudí. Patrně nedělá nic jiného, než že vysedává u internetu a žvaní na sociální síti. Ke všemu se dost nechutně pustila do své kolegyně Lucky Vondráčkové, a to neměla dělat.

"Absolonka, která mečí jak stádo koz a neustále postuje kdejaký infantilní statusy pomlouvá svou kolegyni? Dost ubohé," vyjádřila se jedna z pisatelek na sociální síti. Reagovala tak na status jedné pofidérní bulvární rádoby novinářky, která napsala, že raději poslouchá Terezu Kerndlovou, než Lucii Vondráčkovou.

K tomu se Absolonová na svém soukromém profilu přidala s tím, že ještě horší by bylo poslouchat LV naživo. Když se rozjela diskuze, snažila se to Monika zachránit!

„Proti Lucce nic nemám. Ale nemyslím si, že patří ke zpěvačkám, které vynikají svým zpěvem,“ napsala zpěvačka, která tak veřejně zdrbla svou kolegyni, která to naopak na rozdíl od mnohých rozhodně nedělá a nikdy jí nikdo neslyšel někoho pomlouvat. A nikdy nikdo nečetl jakékoli její pomlouvačné či nenávistné statusy.

"Kdyby si to Monika psala s nějakou sobě rovnou zpěvačkou, s někým na úrovni, prosím, ale zrovna s touto bulvární rádoby pisalkou, která vypadá, jak vypadá a ke všemu nerozezná jednoho herce od druhého, to je trapné. Ale chápu, Monika potřebuje být vidět, potřebuje, aby se o ní psalo, tak leze do zadku kdejakému bulvárnímu písálkovi, jen aby dobře bylo," komentovala reakci Absolonové jiná její zpěvačka.

Monika to jistě nemyslela nějak nenávistně, ale hodně nenávistně to vypadá. Přitom nemá co závidět. Úspěšná je, má dítě, přítele, spoustu fanoušků, tak proč? Bylo to, Moniko, asi dost zbytečné. Jen aby se ti to jednou nevrátilo jako bumerang.

"Lucka je za prvé v Kanadě a za druhé tyhle hlouposti neřeší. Má důležitější věci na práci, než nějaké pomluvy a něčí výlevy. Určitě se nad tím jen pousmála, protože takové řeči nestojí ani za komentář," řekl člověk blízký Vondráčkové.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47