Tyhle celebrity se zaprodaly pojišťovně, která si dělá co chce!

 Celebrity 
07. ledna 2016 04:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tyhle celebrity propůjčili tvář a jméno společnosti, která dělá z lidí a některých lékařů hlupáky! archiv pojišťovny
Herec Pavel Kříž, zpěvačka Marta Jandová, dietolog Petr Havlíček nebo hudebník a moderátor Petr Šiška se zřejmě za hodně velké peníze zaprodali instituci, která si v Česku dělá co che a ještě ke všemu dělá z lidí a některých lékařů hlupáky. Přišel na to Nejvyšší kontrolní úřad.

Ten zjistil, že Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra vyplácí za stejný výkon různým zařízením různě vysoké částky. Je to sice podle zákona nemravné, ale bohužel to je možné a nepostihnutelné. Takže si instituce, která pojišťuje policisty i vládní činitele a podobně dělá co chce.

A naše milé celebrity, které jsou její tváří za jistě statisícové, ne-li vyšší částky, jsou tak vlastně součástí něčeho, co není košér, fér a tak trochu nemravné. Vědí o tom Kříž, Jandová, Havlíček, Šiška, že se vedení pojišťovny nechová správně a dělá z lidí hlupáky?

NKÚ jasně uvedl, že pojišťovna si vlastně platí co chce a komu chce a je jí to vlastně jedno. Takže nic nového pod sluncem v Česku. Jen je otázkou, zda to celebritám, které ji propůjčili jméno a tvář, neublíží.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47