Údajně vážně nemocná Vlaďka Erbová. Je opravdu tak nemocná, nebo...?

 Celebrity 
22. října 2015 04:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vlaďka Erbová je mezi špitálem a domovem a opačně... Je vážně tak nemocná, když je schopná podávat raport na sociální síti? Profimedia
Modelka a stále ještě manželka fotbalisty Tomáše Řepky Vlaďka Erbová pendluje mezi nemocnicí a domovem a domovem a nemocnicí. Zápal plic, další komplikace, teď střevní viróza, to by jistě složilo i slona, natož křehkou krásku. Jenomže ani slon by nebyl tak aktivní na sociální síti a nekomentoval vše tak vehementně, jako právě Vlaďka.

Zatímco ona chtěla domů, a tak ji lékaři pustili, za tři hodiny byla už šupem zpět ve špitále. Přidaly se střevní potíže, zřejmě viróza. V nemocnici už ale Vlaďku, která tolik chtěla domů, nenechali. Dali ji infuzi, léky a poslali domů.

"Nikdo nechce zlehčovat to, že je někdo nemocný, ale neumím si představit, že tak zesláblá a se zápalem plic hospitalizovaná ženská by dokázala obeslat všechny své známé a komunikovat na sociální síti skoro pořád, jako ona. Je to až trapné. Za každou cenu být někde vidět," kritizovala Erbovou- Řepkovou jedna z jejích kolegyň.

Lékaři prý její stav přičítají přebytku stresu v posledních měsících a samozřejmě špatné životosprávě. K tomu se přidal zápal plic. Jenomže nebyla by to Vlaďka, aby médiím nedala vše, co se její osoby týče. Razí heslo - o kom se nepíše, jako by nebyl.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod