Asterka jak utržená ze řetězu! Koho to chtěla tahat za cecíky?

 Celebrity 
20. října 2015 16:30 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Jana Švandová a Jitka Asterová byly v prodejně u vytržení! Marc O’Polo
Tak to tu vážně ještě nebylo! Občas můžete přijít do obchodu, kam vám dovolí vstoupit se psem, ale s ovcí? V nové prodejně na Václavském náměstí je i tohle možné! Dbají tam totiž na životní prostředí a ke zvířatům chovají úctu. I proto byly na slavnostní otevření vlajkové prodejny v Praze pozvány nejen naše známé osobnosti, ale i zástupkyně z říše zvířat, které mají s módou co do činění.

Takové otevření prodejny Praha asi ještě nezažila. A nezažily ji ani VIP návštěvnice jako Zlata Adamovská, Jitka Asterová, Ivana Chýlková, Zuzana Jandová, Jana Krausová, Olga Menzelová, Dana Morávková, Jitka Schneiderová, Anna Šišková nebo Jana Švandová. Se zájmem se přišly podívat i pánové - Vincent Navrátil, Pavel Soukup, exprezident Václav Klaus či Milan Knížák.

"Marc O’Polo je symbolem městského, ležérního životního stylu a nabízí svým zákazníkům prvotřídní neformální oblečení. Jakmile se řekne slovo “neformální“ hlásím se o slovo. Od módy požaduji jediné. Aby byla pohodlná. Tak jako jsou koně voděni na volno, chodím na volno oblečený i já," prozradil herec Pavel Soukup, který nedávno unikl hrobníkovi z lopaty a už je zase ve své formě.

U otevření shopu asistovaly i tři krásné ovce, které se nejednou dočkaly i milého pohlazení a občas jim z legrace někdo i nasadil šálu a uvázal kolem krku svetr. Ovšem jedině z ovčí vlny! Velmi vlídný postoj k nim chovala Zlata Adamovská. „Vyrůstala jsem na venkově, kde měla babička králíky, slepice a ostatní drobnou domácí zvěř. Jsem na zvířata zvyklá a mám k nim velmi kladný vztah,“ a láskyplně hladila ovci po hlavě.

V tom jí nenechaly ani další kolegyně a především Jitka Asterová: „Ovčí vlnu miluju. Mám z ní doma vestu, na kterou nedám dopustit. Jo! A dokonce umím ovci i podojit!,“ žertovala Jitka, široce se smála a naznačovala, že by to z hecu dokázala klidně na místě.

Na hezkou módu si potrpí i syn Veroniky Žilkové, herec Vincent Navrátil, u kterého by se zdálo, že nákupy moc nemusí. „Snažím se být vždy originální a nenechat se strhnout módními trendy. Měním šatník podle své osobní nálady. Sice preferuji formální outfit, ale často bych se nejraději nepřevlékal z pyžama,“ přiznal k podivu všem přítomným Vincent, jehož ale novinky v nové prodejně zaujaly, protože se tam používá hlavně přírodní materiály, jako je bavlna, vlna, len a hedvábí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod