Skončí Machálková, Vondráčková, Basiková, Čvančarová na dlažbě? Na projekt, kde hrají, nechodí diváci!

 Celebrity 
22. října 2015 00:04 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Helena Vondráčková, Leona Machálková a další zpěvačky a zpěváci a taky herci možná přijdou o práci facebook
To o čem se dlouho mluví jako o spekulacích, se ukazuje bohužel jako pravda. Muzikál Romeo a Julie, který je nádherně udělaný a všichni jej považovali za špičku muzikálové tvorby letošní sezóny, má údajně obrovské problémy. Skončí tak Helena Vondráčková, Leona Machálková, Bára Basiková, nebo Jitka Čvančarová na dlažbě?

"Od produkce až po honoráře je to prostě jeden velký průšvih. Přitom promo to mělo více než dobré, lidi se tam snažili jak diví, ale páni majitelé, producenti trochu zabrzdění! A nebýt tam tak skvělé profesionálky, jako Helena, Jitka, Bára, Leona jsou, byl by to obrovský průšvih," řekl VIPstory.cz jeden z členů produkce s tím, že kromě nízké návštěvnosti se údajně potýká dílo s nedostatkem financí.

O tom sice třeba Helena Vondráčková nemá informace, ale to, že na Romea a Julii diváci prostě nechodí, přiznala.

"Nevím čím to je, ale bohužel je málo navštěvovaný. Není to neúspěšností, naopak, je nádherný. Možná tam nebylo tolik reklamy na jeho podporu, nebo nevím," nechala se Vondráčková slyšet.

Ostatní herečky, zpěvačky a herci i zpěváci nechtějí o problémech hovořit otevřeně. "Problémem je to, že jednak tam nejsou dobré vztahy mez lidmi, pak to, že si tam dva pánové z producentského okolí dosadili své milence, a pak to, že ta slovenská produkce prostě pozdě platí a ještě ne bůhví jak skvěle. Asi to dojede ty představení, které to má podle licence a konec," dodal jeden z herců.

Zatímco Basiková nebo Čvančarová jiné role v muzikálu nemají, Vondráčková a Machálková účinkují v Mamma Mia!. Mimo to Čvančarová hraje ve dvou seriálech, účinkuje v divadle a o práci nemá nouzi. Vondráčková má také dost kšeftů, které ji rozhodně s přehledem uživí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47