Nejošklivější holka z televizní obrazovky se překvapivě svlékla pro pánský časopis

 Celebrity 
19. října 2015 11:32 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jako ošklivka byla k sežrání Archiv, Facebook
Vzpomínáte na seriál Ošklivka Betty? Máme na mysli ten originální kolumbijský, který se na televizních obrazovkách poprvé objevil v roce 2000. Od té doby již uběhlo pěkných pár let, ale možná vás překvapí, že představitelka hlavní role je i po letech stále stejná krasavice, jako po své přeměně v poslední části seriálu.

Herecká představitelka Ošklivky Betty není vůbec ošklivá, což jsme se dozvěděli už v závěru seriálu. Nyní se Ana María Orozco kompletně svlékla pro kolumbijský magazín.

A očividně stále vzbuzuje zájem médií, protože magazín Soho, což je kolumbijská obdoba Playboye, si ji vybral na titulní stránku svého posledního čísla. A to pochopitelně bez jakýchkoliv kousků oblečení. „Nikdo mě předtím nechtěl fotit nahou, takže když ta nabídka přišla, řekla jsem si, proč ne?“ S výslednými fotkami jsem velmi spokojená," řekla herečka o celém focení. Pravda je, že pro dvaačtyřicetiletou herečku přišla nabídka jako dar z nebes. Ve světě šoubyznysu se po ní v poslední době slehla zem a díky titulní stránce na sebe zase trochu upozorní.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod