Zruinuje zhrzená Borhyová hezounka Hrdličku? Může skončit u soudu!

 Celebrity 
20. října 2015 04:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jak to bude mezi Borhyovou a Hrdličkou. Domluví se, nebo skončí u soudu?  Profimedia
Když se kácí les, létají třísky, to už říká staré přísloví. A když se dva lidé rozejdou a ne zrovna v dobrém, často jsou to naschvály, výčitky a snaha, aby ten jeden toho druhého dostal na dno. To asi není úplně případ moderátorů z Novy Lucie Borhyové a Michala Hrdličky, ale krásná, vnadná blondýnka může svého, dnes už ex taky pěkně zruinovat!

Jedná se totiž o alimenty na jejich společnou dcerku Lindu, která se před rokem a půl narodila. I když se Lucie s Michalem nevzali, protože to prostě nestihli, o dítě se musí Hrdlička starat. Tedy bude ho zřejmě vychovávat maminka Lucie, ale tatínek Michal bude platit a bude si dcerku půjčovat.

"Pokud se nedohodnou jinak, tak to tak bude. Teď mají dvě možnosti. Buď se dohodnou na nějakých alimentech, nebo půjdou k soudu. Tam se pak bude soud ptát na všechny skutečnosti a určí otci, kolik má na dceru platit," řekl pro VIPstory.cz jeden z renomovaných pražských právníků.

V potaz se bude brát Hrdličkův měsíční příjem, majetkové poměry a podobně, takže se může stát, že Hrdlička může platit taky od hezkých pár tisíc až po desítky tisíc korun.

Borhyová má ještě z prvního vztahu syna Lucase, na toho zase platí aleimenty Řek Niko a jak se zdá, nikterak malé. Takže pokud by se přidal teď ještě s hezkou sumičkou i Hrdlička, nemusí mít na příštích pár let krásná blondýna strach o to, že by děti a sebe neuživila.

"Lucka je ale velký dříč, pracant, neumí zahálet, navíc ji práce baví. Myslím si, že se spolu s Michalem dohodnou. Občas se štěkli, ale na zásadních věcech se dohodnout uměli. Ať je to jak je to, jsou to rozumní a dospělí lidé," podotkl společný známý Borhyové a Hrdličky.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve