BORHYOVÁ - HRDLIČKA: Kdo z nich poletí z Novy jako mastný papír z průjezdu?

 Celebrity 
21. října 2015 03:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Borhyová nebo Hrdlička, kdo vyletí z televizního hnízda?  Profimedia
Tohle nemůže dlouho vydržet. Buď Lucie Borhyová nebo její dnes už expartner Michal Hrdlička. Rozešli se, je konec, ale pořád se musejí potkávat, jeden druhého vídat. Mají stejnou práci ve stejné televizi. Kdo poletí z dobrého místa?

"Jsou tu takové zvěsti, že jeden z nich asi bude muset odejít, protože je tam mezi nimi napětí a je evidentní, že víc lidí stojí za Luckou. Dokonce Michalovi prý snad už někdo řekl, že by si měl hledat práci jinde," sdělila VIPstory.cz jedna ze zaměstnankyň televize

Borhyová je profesionálka, stejně jako Hrdlička, takže se vlastně ani neprojevuje, že je mezi nimi problém. Jenomže celé Česko ví, co se mezi těmito dvěma stalo, a tak nelze si nevšimnout jistého napětí při vysílání Televizních novin. "No oba tady zůstat nemůžou. A spíš než Borhyová poletí Hrdlička, má to taky ve jméně," zašprýmoval další pracovník Novy.

Jak to tedy nakonec dopadne. Bude bez práce Lucie nebo její bývalý hezounek, který prý měl být nevěrný a nenechat jedinou sukni na pokoji? To se uvidí v následujících týdnech.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod