Dara a Rytmus: Je snad miminko a svatba na cestě? Víme, co se stane na Vánoce!

 Celebrity 
19. října 2015 03:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dara a Rytmus jsou zamilovaní, jako v době, kdy se poznali. Je snad miminko a veselka za rohem? Metropole Zličín
Zpěvačka Dara Rolins a raper Rytmus, vlastním jménem Patrik Vrbovský. Už nějaký ten rok tvoří nejsledovanější pár Česko-Slovenského šoubyznysu. Dara má z předchozího vztahu s Matějem Homolou šestiletou dceru Lauru. Plánují teď spolu s Patrikem další miminko?

"Tak nebráníme se tomu, rozhodně ne, ale vše je tak, jak to má být, takže až to přijde, tak to přijde. Těhotná zatím nejsem, tedy alespoň o tom nevím," svěřila se s úsměvem pro VIPstory.cz Dara Rolins v rámci vystoupení na Glow Show v Metropoli Zličín.

"Zopakuji to po stopadesátéprvé.. plánujeme dítě, plánujeme. Kdy to bude, to neumím říct," reagoval Patrik Vrbovský.

Dara, zdá se, zažívá opravdu šťastné období, a přestože na to Rytmus, tedy její Patrik nevypadá, je to velký romantik a jistě i skvělý partner. "Patrik bude jednou skvělý táta, to vím," podotkla zpěvačka, která má ale, pokud by chtěla další miminko, nejvyšší čas. Není tedy vyloučeno, že za pár měsíců se stále krásná a velmi úspěšná Slovenka, která žije hlavně v Čechách, svěří tím největším štěstím.

Jenomže pak už by to chtělo, aby spolu Dara a Patrik nežili jen na psí knížku, ale aby byli manželé, jako každá správná rodina.

"My uznáváme manželství jako něco posvátného a tradičního, taky se tomu nějak nevyhýbáme, ale víte myslím si, že žádný glejt, papír není zárukou pro šťastný svazek, vztah. Prostě zatím nemáme potřebu to nějak takhle radikálně řešit, ale co není, může být. Najednou se prostě zblázníme a vezmeme se," podotkla Dara, které při každém pohledu na partnera a jeho na ní září úsměv na tváří.

"Oni se vážně milují, není to hra. To prostě poznáte a jiskří to mezi nimi obrovsky," řekla jedna ze známých slavného páru.

Jednu novinku přesto ale zpěvačka a raper mají. Letošní Vánoce poprvé stráví v novém domě, který se pomalu dodělává. "Přála si to tak naše malá Laura, která prostě chce, abychom svátky prožili tam. Moc se na to těšíme, protože bude šťastná dcera a vidět ta rozzářená očička, to je prostě pro každou mámu to největší potěšení," dodala Dara Rolins
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve