Dara Rolins způsobila kolaps v obchoďáku! Neuvěříte, co se dělo v zákulisí!

 Celebrity 
18. října 2015 09:59 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Dara Rolins způsobila v Metropoli Zličín malý kolaps. Stovky lidí zablokovaly centrální část obchoďáku, všichni chtěli selfie a podpis VIPstory.cz
Takový nápor návštěvníků Metropole Zličín dlouho nezažila! V rámci akce Glow Show u příležitosti 10. výročí Metropole Zličín vystoupila v sobotu večer jako hlavní hvězda Dara Rolins, následována svým partnerem Patrikem Vrbovským, alias Rytmusem. Jenomže zpěvačka hned po své exhibici způsobila v obchoďáku kolaps.

Každý chtěl společné foto, selfie, podpis, podat ruku, pozdravit a Dara se desítky minut, poté, co déle než hodinu na obřím pódiu sázela jeden svůj hit za druhým, od fanoušků ani netrhla. Nikoho neodmítla, na všechny byla milá, usměvavá a laskavá. A taky v zákulisí odpovídala na zvídavé dotazy novinářů.

"Dlouho jsem neviděl nikoho tak v pohodě, jako je Dara s Rytmusem. Přestože spěchali, měli ještě jinde další vystoupení, byli moc milí a fakt jim to spolu strašně moc sluší," glosoval jeden z bulvárních fotografů.

Po vystoupení se společně s kamarádem, skvělým tanečníkem Yemmim A.D. vydala do zákulisí, kde už čekal její milý Patrik, alias Rytmus. Polibek, přivítání, obětí a jeden druhého informoval, kam zrovna ze Zličína pojede na další akci.

Dara pro VIPstory.cz prozradila, že s Rytmusem je to pořád velká láska. "Prostě nemáme zapotřebí něco hrát, předstírat, my se opravdu milujeme. A když se potkáme právě kolikrát na akci, kdy jeden z nás přijíždí a druhý odjíždí, pak si dáme jen pusu, vyměníme pár slov a vidíme se třeba až doma nad ránem. Pořád je tam to jiskření, pořád je tam ta chemie a moc mě to baví," svěřila se Dara Rolins, která i ve dvaačtyřiceti vypadá pořád skvěle a zpívá božsky.

"Žádný playback a kvičení, ona zpívá čistě, krásně a když dala Zvonky štěstí, měli jsme všichni husinu. Je to paní zpěvačka a ke všemu má neskutečné charisma," dodala návštěvnice Glow Show v Metropoli Zličín.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008