Tenhle český herec měl být knězem a teď už je podruhé ženatý! Víme, proč se nesmí rozvést!

 Celebrity 
16. září 2015 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tenhle herec už je podruhé v chomoutu! Obřad byl církevní Profimedia
Jeho otec je herec, on je herec. Přitom původně měl být knězem. Pak ale utekl ze semináře. A dneska? Je už podruhé ženatý! Ano, je to tak! David Švehlík do toho podruhé praštil.

Se svou první ženou, herečkou Jitkou Schneiderovou má osmiletou dceru Sofii. Rozváděli se od roku 2009 do roku 2012. Nyní dceru vídá, kdy chce. Teď se dal dohromady a vzal si novou partnerku. Protože však o svém soukromí zásadně nemluví, není známo ani její jméno, či další podrobnosti.

Obřad, který se uskutečnil v pražských Havlíčkových sadech, byl církevní, a to přesto, že je Švehlík junior už jednou rozvedený. "To je možné pouze tehdy, pokud byl předchozí svazek čistě civilní. Pokud by se například nyní rozvedl, už nikdy nesmí mít žádný další církevní svatební obřad. Jako věřící by ale nesměl například při mši ani k příjímání a podobně," sdělil VIPstory.cz jeden z kněží.

Na svatbě nechyběli ani rodiče Švehlíka mladšího, tedy herec Alois Švehlík s manželkou a příbuznými. Držme novomanželům pěsti, ať jim to co nejdříve vydrží.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak upevnit partnerský vztah? Malá gesta a projevy lásky v každodenním životě mají obrovský vliv

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím