Takhle chalupaří nejslavnější český vodník, herec Josef Dvořák!

 Celebrity 
20. července 2015 04:52 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Josef Dvořák a jeho milovaná chalupa v Českém ráji Profimedia
Patří k nejpopulárnějším českým hercům a i když má za sebou řadu rolí, nejvíce ho asi proslavili vodníci. Třeba i v právě reprízovaném seriálu Arabela. Jak a kde herec Josef Dvořák se svou manželkou a manažerkou Jájou odpočívá a jak tráví volný čas? Nedaleko tajemného hradu Kost v Českém ráji.

Josef Dvořák má romantickou roubenku v údolí Plakánek, skoro na stezce vedoucí od Kosti. Takže turisté, kteří chodí často okolo vidí, jak slavný herec seká dříví, seče trávu, tu něco natírá. Jak jeho žena pleje záhonky, nebo jak si povídají s trpaslíky, kterých mají na pozemku několik.

Bezstarostný život nemají ani slavní. Třeba se jim tu několikrát prohnala velká voda. Zatímco chalupa zůstala uchráněna, zahrada vzala za své!

"Párkrát nám tudy prošla voda, ale před lety to bylo veliký. To nám vzalo i kus pozemku. A to byla spoušť. Měsíce jsme to dávali dohromady, i když chodili lidi kolem a divili se, že se na to nevykašleme. Ale máme to tu za ty roky rádi," svěřil se chalupář Josef Dvořák, který má s manželkou Jájou uvnitř stylová kachlová kamna a kromě jiného v podkroví romantický pokoj s knihovnou, postelí a drobnostmi, které oba rádi sbírají.

Na chalupě je pořád co dělat, takže se herec moc nezastaví. Jezdím sem ale jeho velká rodina, vnoučata i přátelé. Takže se nejenom pracuje, ale i griluje a relaxuje.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum