Strašná zpráva: Takovýhle je stav Michaela Schumachera!

 Celebrity 
19. července 2015 00:06 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michael Schumacher se už do běžného života nikdy nevrátí! archiv
Závodník Formule 1 Michal Schumacher před rokem a půl prodělal velmi vážný úraz, když při lyžování ve francouzském Méribelu narazil hlavou na skálu. Několik měsíců byl v kómatu, jeho stav byl vážný. Pak se výrazně zlepšil. Hovořilo se o jeho návratu do běžného života. Jak se ale zdá, do toho se už asi nikdy nevrátí.

Některá německá média před časem informovala, že Schumacher už mluví a komunikuje s manželkou. Ta však zprávy označila za fámy a spekulace.

„Je to nesmysl! Michael vůbec nemluví,“ uvedla Corinna Schumacherová s tím, že pokroky ve zdravotním stavu jejího manžela jsou, ale jen velmi minimální. Šance, že by se závodník vrátil do formule, jsou nesmyslné. Šance, že by se vrátil alespoň do běžného života jsou minimální.

„Bude to tak, že bude potřebovat stálou celodenní péči. Nemůže zůstat sám. Prostě to postižení mozku bylo zásadní,“ nechal se slyšet Michaelův známý, který si myslí, že ze závodníka je prostě těžký invalida.

Stav Schumachera, pokud se nezhorší, určitě se výrazně zlepšovat nebude. Zvyká si na to i jeho rodina. Jeho žena Corinna si dokonce, aby nezešílela, našla nového koníčka. Přihlásila se na jízdy na koních. "Skvěle se mi mezi těmi zvířaty relaxuje. Je to něco, co odvede aspoň na chvíli ty černé myšlenky,“ dodala Schumacherova žena.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve