Hrušínskému šlo o život! Rodina to tajila!

 Celebrity 
24. června 2015 06:26 / Lukáš Bauer
  0
📷
1 fotografie v galerii
Janu Hrušínskému šlo o život! Prasknutý žlučník je velmi závažný problém! archiv TV Prima
Pohádkový princ, ale také principál Divadla Na Jezerce měl hodně namále. Šlo mu doslova o život! Nyní je v nemocnici po těžké operaci! Praskl mu totiž shnilý žlučník a stačilo málo k tomu, aby vše skončilo fatálně.

Jan Hrušínský, který před pár týdny oslavil 60. narozeniny měl akutní bolesti břicha. Bylo mu zle a zežloutl. Prask mu žlučník a žluč se mu řinula do dutiny břišní. Byl v přímém ohrožení života. Několik hodin si pobyl na sále. Otevřít ho museli pak ještě jednou, když nastaly komplikace a břicho bylo třeba dočistit.

"Honza je na tom už lépe, ale vážně mu šlo o život. Nebylo to jen nevhodným jídlem, on nikdy nebyl tlustý a nepřejídal se. Ale hlavně stres, které poslední dobou zažívá a i jako ředitel divadla vlastně není nikdy v klidu," prozradila jedna z jeho kamarádek, hereček.

Velký strach o něj měla manželka, herečka Miluše Šplechtová a dvě dcery. Dokonce i bratr Rudolf, s nímž ne vždy měli ideální vztahy se samozřejmě o stav bratra velmi zajímal.

Sám Honza Hrušínský se těší, až půjde z nemocnice domů a pojedou s rodinou na jejich milovanou chalupu ke Stráži nad Nežárkou, kde bude odpočívat a nabírat sil do nové divadelní sezóny.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47