Nový trend celebrit: Vystavují svá těla a to jim stačí!

 Celebrity 
24. června 2015 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kim Kardashian je jednou z těch, která se ráda svléká a ukazuje své přednosti! Profimedia
Už nemusí ani hrát, ani zpívat nebo podávat skvělé sportovní výkony! Stačí, když své tělo vystaví na sociální síti a jsou ještě slavnější. Světové, ale někdy i české celebrity se rozhodly, že promo se dá dělat různě.

Dvojáky, trojáky a vyšší kubatury nyní vystavují celebrity, aby si jich fanoušci více všimli. Je to trend poslední doby. Zpěvačky, herečky se chlubí prsy, často pochopitelně silikonovými, pánové zase namakanou hrudí, pažemi či boulemi v rozkroku.

Kam ten svět spěje, dalo by se říct. Jenže sociální síť je mocná čarodějka. Zatímco zpěvačka by do statusu například napsala: "Mám se skvěle, natočila jsem písničku a večer zpívám v Carnegie Hall" - tak raději vyfotí své tělo v plavkách či spodním prádle a má tisíce, desetitisíce, někdy i statisíce liků a může být spokojená.

To je případ třeba Kim Kardashian či dalších hvězd a hvězdiček. Zac Efron zase před pár dny zapózoval mokrý, nahý a urostlý a další v tom pokračují. Ani české celebrity nejsou v pozadí. Takový Sámer Issa buď pravidelně informuje o svých narozeninách, nebo ukazuje právě napumpované tělo z posilovny. Z čeho je živ, kde zpívá, co kde natáčí, to se moc neví. A není ani první, ani poslední.

Ještěže doktoři nebo hasiči proto, aby byla jejich práce smysluplná se nefotí na mobil a nevystavují svá těla na profily na sociálních sítích. To by pak asi bylo hodně veselo.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008