Známý stylista celebrit do toho praštil! Svědčil jim to nejbohatší moderátor

 Celebrity 
14. června 2015 03:00 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Filip a Antonín si řekli své ANO. Za svědka jim šel Leoš Mareš facebook
Známý stylista celebrit Filip Vaněk, který má i na VIPstory.cz své pravidelné módní okénko s názvem Stylemetr by Filip do toho praštil! Po letech vztahu si vzal svého partnera Antonína Petrskovského. Za svědka jim šel jejich rodinný kamarád, moderátor Leoš Mareš.

Svatební, tedy registrační obřad se konal na Farmě Čapí hnízdo, které vlastní firma ministra financí Andreje Babiše, ale kterou si může pronajmout kdokoli. Filip s Antonínem chtěli mít nejkrásnější den v životě v přírodě. Počasí jim přálo, stejně jako spousta jejich přátel. Ti jim přáli hlavně lásku, zdraví, štěstí.

Na svatbu zavítala i Tereza Kerndlová s manželem Reném i řada dalších osobností, přátel a známých. Veselka vyšla na desítky tisíc korun a nechybělo ani vypouštění holubiček, jako znamení lásky a věrnosti.

Filip Vaněk patří mezi respektované módní guru. Radí a obléká řadu osobností. Spolupracuje i s některými médii a pracoval i pro televizi jako módní stylista.

I my za celou redakci samozřejmě gratulujeme k životnímu kroku a přejeme hlavně hodně lásky, štěstí, zdraví a humoru, který v žádném vztahu nesmí chybět.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod