Podívali jsme se na zoubek smradlavce z Výměny manželek! TAKHLE VYPADÁ JEJÍ MATKA, OTEC A BRATR!!!

 Celebrity 
30. května 2015 00:41 / redakce
  0
📷
7 fotografií v galerii
Jaká matka, taká Katka aneb - jablko rozhodně nepadlo daleko od stromu! facebook
Šokující díl reality show Výměna manželek, kde špindíra Věra a její manžel Petr Blehovi žili v děsivých podmínkách i s jejich dvěma dětmi, obletěl celou republiku a jistě i sousedy na Slovensku. Nikdo nechápal, jak někdo může žít doslova v takovém bordelu a mít těžce asociální přístup k životu! VIPstory.cz tomu přišlo na zoubek! V případě rodinky Blehových spíše na "vohořelé františky"!

Šestadvacetiletá matka dvou dětí nesnáší nudu na vesnici u lesa, ale nudit se v rušném prostředí ubytovny, jí nevadí. Naopak je šílená z toho, že má jít na procházku do lesa, kde nejsou její oblíbené výlohy. Věrka k životu potřebuje hlavně svůj tablet a balená cigárka. Bordel jí absolutně nevykolejí, má asi "pořádkumilovnost" a "spořádanost" v genech. Pochází z rodiny, kterou by snad stálo za to vystavovat na poutích.

Maminka, kolozubá postarší paní, která ráda nasává a pak si ustele v noclehárně. Tatínek se na sociální síti pro změnu chlubí fotkou z vazební věznice v Hradci Králové a bráška vypadá tak trochu jako psychopat či sedminásobný vrah. To je obrázek jedné malé české hogo fogo rodinky ze středních Čech.

Neuskutečné jsou jak hygienické návyky v domácnosti rodiny Blehových, kteří žili v garsonce na ubytovně, kde se nepoužíval toaletní papír, zubní pasta a myli se maximálně jednou za týden. Práci matka dvou dětí nevidí, nebo nechce vidět a pro jistotu jen kouří, hraje na tabletu hry a když není tablet, luští alespoň křížovky. Starší, tehdy pětiletou dceru vodila do školky už časně ráno a vyzvedávala pozdě odpoledne, aby měla čas na hraní her na jejím milovaném tabletu.

Věra, která je od svého založení na první pohled spořádaná hospodyňka a skvělá kuchařka se sice kasala, že doma vaří hlavně omáčky, ale v náhradní rodině ve Výměně manželek na co sáhla, to zprasila. Vrcholem jejího kulinářského umění byla kaše ze smažených sýrů a palačinky ve tvaru České republiky tlusté jako podrážka. Proto asi její dvě dcerky doma snídaly chipsy a v ledničce se nacházelo jen prošlé jídlo, hrající všemi barvami.

Vzor má jistě už z domova. Tatínek Vláďa má i přes svůj věk a vzhled posledního bezdomovce v Čechách asi neustálé erotické choutky. Proto si asi taky na svůj profil na sociální síť vystavil nahatou prsatici. Zkrátka to, co doma asi nikdy neměl a nikdy mít nebude. Maminka Jitka je rovněž vzor ctnosti. Ta má zase na svém profilu jednu lepší fotku, než druhou. Nasávačka piva tomu vévodí! A Věrky bratr? No posudťe sami jeho fotografie v galerii.

Zkrátka, jak kdysi řekl ve svém projevu jeden nejmenovaný politik: "Kdo z Vás to má..."
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum