Tenhle známý zpěvák všem lhal! Chlubil se láskou, přitom se rozvádí!

 Celebrity 
29. května 2015 03:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Petr Bende všem tvrdil, jak je zamilovaný a jeho manželství idylické, a přitom už hezkých pár měsíců nefunguje! archiv P. Bendeho
Zpěvák a finalista SuperStar Petr Bende se rozvádí. Taková zpráva obletěla český šoubyznys. Po skoro devíti letech si s manželkou dali vale, a to přesto, že ještě nedávno hlásil do světa, jak je zamilovaný.

Ono to tak bývá. Čím více dává někdo na odiv zamilovanost, štěstí a ukazuje fotky, z nichž tryská harmonie, tím dřív dojde na krach vztahu. Bende není první ani poslední. Jen je smutné, že s manželkou mají dvě děti, o které se asi budou střídat.

„Koncem minulého roku jsme ukončili partnerský vztah,“ prozradil Bende s tím, že dál to komentovat nechce. Prý do toho nechce zatahovat hlavně jejich ratolesti. Což ale dost dobře nejde, když jsou součástí nefungující rodiny, která žije Ostravě. Bende za prací a koncerty či natáčením do Prahy dojížděl.

Co je opravdu za rozvodem zpěváka, není jasné. Podle lidí z jeho okolí tam ale asi někdo třetí bude. „Možné to je, že se Petr zakoukal do jiné krásky. Ony na něj holky docela letí. A pro umělce je často těžké odolat,“ říká jeden z jeho známých.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47