Syn známé a vážně nemocné zpěvačky prý brutálně mlátí lidi

 Celebrity 
29. května 2015 04:35 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Ektor tedy Markko je synem Teny (vlevo) a synovcem Marthy Elefteriadu facebook
Místo toho, co by měla mít Tena ze slavného pěveckého dua Martha a Tena Elekfteriadu klid, který potřebuje, protože je poměrně vážně nemocná, její vlastní syn ji přidělává velké starosti. Marko, říkající si rapper Ektor, stojí totiž před soudem pro brutální napadení.

Třicetiletý Marko Elefteriadis prý mlátí lidi, je agresivní a na jedné ze svých akcí měl mladou dívku napadnout takovou silou, že ji měl zlomit čelist. Dalšího fanouška, který za ním po koncertě přišel, měl zbít. Podle lidí, kteří Ektora znají, je velmi agresivní a nevypočitatelný.

Jeho matka, ale i teta Martha jej ale hájí. Říkají, že všechno je jinak a některá média případ zveličují.

Sám popsal incident s dívkou asi takto: „Dvě ženský v jednom klubu, magoři, vožralý, vyfetovaný, hysterický krávy. Jedna holka bláznivka. Ona se rozeběhla, tak jsem uhnul, dal jsem jí pohlavek, pěstí a loket zezadu do hlavy. Otočil jsem se, abych jí dal pohlavek a ona zakopla a spadla,“ tvrdil Marko.

Už to samo o sobě ale hovoří za vše. I kdyby byly dívky sjeté jak svah bez sněhu, nemá právo je brutálně bít. Napadnout měl i další dívku a i jiného fanouška. Hlavní líčení bylo odročeno na červenec. U soudu ale stane i pro další trestný čin. Majitel jedné z čerpaček na něj podal trestní oznámení, že údajně odjel bez placení. To však mladý svalnatý umělec odmítá.

Jeho matka, která trpí poruchou krvetvorby ještě donedávna neměla tušení, že její syn má problém se zákonem. „Já o tom vůbec nic nevím. Ale Marko určitě není násilník,“ tvrdila Tena Elefteriadu, která se svou sestrou Marthou stále úspěšně koncertují a těší se přízně publika.

Syn Teny a synovec Marthy si ale asi neuvědomuje, že svým chováním může poškodit pověst i dvěma zpěvačkám řeckého původu, které v 70. a 80 letech byly u nás nesmírně populární.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod