EXKLUZIVNĚ: Nenáviděná snacha Heleny Růžičkové! Jak teď žije? FOTO uvnitř!

 Celebrity 
02. března 2015 04:59 / redakce
  0
📷
7 fotografií v galerii
Helena Růžičková mladší a Helena Růžičková starší...  VIP Story.cz
Herečka Helena Růžičková (+67) byla velký svéráz. Měla velké srdce, smysl pro spravedlnost a pro ostré slovo nikdy nešla daleko. Hlavně to platilo v případech u lidí, kteří ji zklamali. Hezkého slova proto neměla pro třetí manželku svého syna Jiřího, Helenu Růžičkovou mladší, která ji prý hodně ublížila. Jak teď matka hereččiných vnuček žije?

Helena Růžičková mladší byla třetí ženou Jiřího Růžičky ml., syna slavné herečky. Nejdříve všichni společně bydleli v jednom bytě na pražském Smíchově, tedy herečka, její manžel Jiří Růžička starší, syn Jiří Růžička ml. a snacha Helena Růžičková ml. Když se jim narodila dcera Lucie, věci se změnily.

"Paní Helena měla jiný názor na výchovu dcery, než já. Začala nám mluvit i do manželství a to já nesnesla. Přestaly jsme si rozumět, ale nějak jsme tam spolu existovali dohromady," zavzpomínala Helena Růžičková mladší.

Když se pak narodila mladší dcera Kamila, nastaly ještě větší spory. Mladí se ze Zborovské ulice odstěhovali do vlastního. Protože ale známá herečka pojala podezření, že druhá dcera není jejího syna, ale bůhví koho, donutila syna k rozvodu. Protože spolu se synem tvořili i uměleckou dvojici, měla mladá Růžičková smůlu. O dcery se starala sama.

"Nemám vnučky, tedy mám, ale nesmím je vidět a ony nesměly vidět ani svého otce, když umíral. Kdysi jsme jim z Kanárů přivezli dárky a ona je vyhodila do popelnice. Vyndali jsme je a dali dětem z dětského domova," říkávala často Helena Ružičková o chování své snachy.

Jenomže podle svědků a známých rodiny, byla chyba na straně herečky, která ke svému synovi, jenž zemřel pět let před ní kvůli monstrózní nadváze, projevovala opičí lásku. A to zničilo manželství mladých.

Před smrtí v roce 2004 herečka Helena Růžičková tvrdila, že všechen majetek chce odkázat dětskému domovu, jehož byla patronkou. Ve skutečnosti ale nezanechala závěť. A to ani poté, co čtyři měsíce před ní zemřel na osmý infarkt její manžel, bývalý televizní režisér.

"Podle mě asi podvědomě chtěla, aby to vnučky dostaly. Helena sice nadávala na snachu, říkala, že vnučky vlastně nemá, ale pořád na ně myslela. Asi se s tím nemohla srovnat. Prostě chtěla, aby to ty holky dostaly," dodala jedna z hereččiných kamarádek.

Dnes už dospělé vnučky Lucie a Kamila zdědily chalupu ve Slatině u Horažďovic, ojeté auto, pár desítek tisíc na účtě a tantiémy. Na chalupu jezdí se svými partnery. Občas tam jede i jejich matka, tolik nenáviděná snacha Helena mladší, která dala dům do pořádku a vyklidila za roky nahromaděné harampádí. Užívá si života, dbá o sebe a i když si s tchyní asi v životě hodně ublížily, nepomlouvá ji,.

"Já paní Helenu uznávám jako skvělou herečku, patří ji proto úcta. To, že byla babičkou mých dcer, je fakt. Ale víc to komentovat nechci," dodala Helena Růžičková mladší.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47