ŠOK! Kateřina Brožová v slzách! Co se jí proboha stalo?

 Celebrity 
01. března 2015 04:59 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Proč je Kateřina Brožová teď tak smutná? archiv K. Brožové
Slzavé údolí, výčitky, nadávky, zoufalství, to všechno teď údajně prožívá herečka a moderátorka Kateřina Brožová. Dostala totiž podle důvěryhodného od Jaromíra Soukupa, majitele televize Barrandov zase kopačky?!

I když se spolu na veřejnosti pár objevil při předávání cen Český lev, ve skutečnosti spolu již údajně nejsou! Fungují jako "přátelé", kolegové. Brožová jako první dáma Barrandova, Soukup jako mediální guru. Co bude známá kráska dělat dál? Nezruší ji nakonec milenec pořad, který má Kateřina v televizi? To nikdo neví. Na informace o vztahu mezi krásnou herečkou a mocným televizním magnátem je ve vydavatelství, které vlastní, prý vyhlášené embargo.

"Nikdo o tom nesmí mluvit, nedej bůh, aby se to někde psalo. Brožová je v nervech, on zase už prý nechce slyšet, že by se k sobě vrátili. Nebydlí už spolu," řekl VIP Story.cz dobře informovaný zdroj.

Zatímco před časem byla Brožová na výsluní a dokonce v televizi pomalu rozhodovala, co se bude a nebude vysílat a natáčet, teď může být údajně ráda, pokud jí její přítel nezruší její pořad ze společnosti.

"Asi bydlí zpátky v Ládví i s dcerou a maminou. Ale docela brečela. Byla z toho špatná. Není to poprvé," dodal zaměstnanec televize.

Kateřina Brožová si vždy vybírala zámožné a vlivné muže. Kromě Zdeňka Tomana, s kterým má dceru, žila třeba i s podnikatelem a producentem Peterem Kovarčíkem. S tím si podle všeho nemohou přijít na jméno a jeden druhému se vyhýbají!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve