Bitva o miliardové dědictví! Krásná herečka se musí obracet v hrobě!

 Celebrity 
02. března 2015 03:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Liz měla neskutečně nádherné fialkové oči  Facebook
Diamantový náhrdelník, který nosila herečka Elizabeth Taylor, se stal předmětem obrovské bitvy mezi dědici slavné hollywoodské star a aukční společností Christie´s.

Renomovaná aukční síň získala náhrdelník do dražby a zájem o nádherný šperk byl veliký. Dražba proběhla a náhrdelník byl nakonec vydražen za částku 7,9 miliónů eur. Tím ale celá transakce bohužel neskončila. Nejmenovaný kupec si koupi nakonec rozmyslel a Christie´s byla nucena výsledky dražby zrušit.

Jablkem sváru a důvodem zrušené dražby je původ jednoho z diamantů v draženém náhrdelníku. Kupec totiž zpochybnil, že by předmětný diamant skutečně původně patřil do vlastnictví indického šacha, který dal postavit světově proslulý Tádž Mahal.

Dědicové herečky však peníze již inkasovali a nehodlají se jich vzdát. Aukční síň odpověděla zablokováním peněz za dražbu prstenu, který rovněž pochází z hereččiny pozůstalosti. Spor zatím nemá vítěze.

Nebyly to však jediné dražby. V pozůstalosti Taylorové se totiž nachází 1.800 nejrůznějších klenotů v celkové hodnotě přesahující 150 milionů eur.

Celá tato obrovská částka je však podle závěti slavné herečky určena na podporu výzkumu a boje proti AIDS. A tak není divu, že dědici dělají co mohou, aby z pozůstalosti urvali alespoň nějaké peníze.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím