Lucka Vondráčková šokuje - podpořila gay rodiny!

 Celebrity 
02. března 2015 04:15 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Vondráčková nevidí rozdíl v tom, kdo vychovává děti, ale jak! stejnarodina.cz
Zpěvačka i herečka Lucka Vondráčková nepřestává překvapovat. Nejenom, že během své návštěvy v Čechách potvrdila původně „popírané“ těhotenství, ale teď udělala něco, co mnohé šokovalo. Většinu v dobrém. Podpořila projekt Stejná rodina.

Vondráčková, která za necelé tři měsíce porodí druhé dítě a ví, jak je láska pro dítě důležitá, podpořila kampaň pro páry stejného pohlaví, které chtějí adoptovat či vychovávat společně dítě.

„Fandím komukoli, kdo je ochoten dělit se o lásku,“ říká Lucka Vondráčková.

Zatímco její teta, zpěvačka Helena Vondráčková před časem veřejně odmítla to, aby si dva muži či dvě ženy mohli adoptovat dítě, její neteř, s níž léta neudržuje kvůli rodinným sporům vazby, to naopak podpořila všemi deseti! „Znám několik takových rodin, o své dítě se skvěle starají a často lépe, než některé klasické rodiny, kde tradičně vládne muž s obuškem a žena se krčí v koutě. Kdežto takzvané „duhové“ rodiny jsou daleko vnímavější a citlivější k tomu, co jejich děti potřebují,“ prozradila mladá maminka a také manželka hokejisty Tomáše Plekance.

Podle Vondráčkové je dětem vlastně jedno, jestli je vychovává muž a žena, nebo dva muži či dvě ženy. Děti podle ní potřebují pocit, že na nich někomu záleží a že je někdo miluje.

„Nevidím důvod, proč by srdce a životní cestu uměla dát jakékoli malé duši jen tradiční forma rodiny,“ uvedla pro časopis Boyler Lucka Vondráčková, která nafotila i kampaň v modrém tričku s nápisem: Různé rodiny, stejná práva. Kampaň podpořili třeba Bára Štěpánová, Jan Přeučil a Eva Hrušková, Laďka Něrgešová, Marta Kubišová a mnozí další umělci.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008