Božský Kája musí prý pod kudlu?! Co se stalo?

 Celebrity 
26. února 2015 04:58 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karla Gotta čeká operace archiv K. Gotta
Chudák Zlatý slavík Karel Gott (75) Čeká ho údajně operace a ne jednoduchá. Podle zákulisních informací z divadla Hybernia, kde jeho milovaná žena Ivanka zkouší muzikál Přízrak Londýna, už v příštích týdnech bude muset na zákrok!

"Prý mu budou měnit zase kyčelní kloub. Před deseti lety podstoupil operaci, kdy dostal kyčelní endoprotézu, teď ho čeká další. Takže možná ani nebude moct na březnovou premiéru muzikálu, aby Ivanu viděl v její roli," prozradila jedna z hereček Přízraku Londýna.

Karel Gott zatím k zákroku mlčí a nevyjadřuje se. Je ale možné, že operaci opět nepodstoupí v Česku, jako tu první v roce 2005, ale zase na mnichovské superklinice. Poté ho čeká několikatýdenní rekonvalescence, chůze o berlích a podobně.

"No jo, ať je jak svěží a mladý duchem, věk nezastaví. Za pět let mu bude osmdesát a to už není žádná legrace. Ale on to zvládne," dodal jeden z jeho přátel s tím, že Gott nerad o svých zdravotních problémech mluví na veřejnosti. "Jako každej chlap a umělec je ješitnej a nedělá mu dobře, když se o něm mluví a píše v negativech nebo s problémy. To je ale pochopitelné," dodal zdroj.

Snad bude božský Kája brzo v pořádku a zase naplní haly stadionů po celé republice.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve