Háma a Hrubešová si spolu užívali!

 Celebrity 
27. února 2015 04:15 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Aleš Háma pijící a Markéta Hrubešová polykající....  DutchPub
Ryby, ústřice, mořské potvory a dobré pití! To si tak umí někdo žít. Hlavně celebrity. Ty, když mají příležitost, trochu času, rádi se dobře a kvalitně nají. Jako třeba Mahulena Bočanová, Jan Rosák, Aleš Háma, Markéta Hrubešová a další.

Tentokrát se sešli v restauraci specializované na Holandsko… A když se řekne Holandsko, každému se vybaví nejenom větrné mlýny, ale i ryby, dřeváky, pivo, kakao, ale i mořské potvory. Slavní prostě umí žít.

„Moc se mi tu líbí, protože každá věc, na kterou kluci, kteří to tu vedou sáhnou, ta se jim podaří. Proto patří mezi mé nejbližší kamarády a tahle restaurace mezi ty, kam vždycky ráda zajdu," objasnila svůj blízký vztah k první holandské restauraci u nás herečka Mahulena Bočanová.

Ochutnat holandské speciality, jako obří Rotterdamský hovězí cheeseburger či tradiční pohankové palačinky Poffertjes, a užít si zábavný večer v příjemné společnosti přišla s přáteli a kolegy. Kromě už výše jmenovaných dorazili třeba Simona Dvořáková, Berenika Kohoutová, Jan Měšťák, Daniela Písařovicová, Agáta Prachařová s Jakubem Prachařem, Emma Smetana, Pavel Soukup s rodinou nebo Marika Šoposká či Nikol Štíbrová.

A protože bez práce nejsou koláče, nikdo z pozvaných VIP nedostal své jídlo naservírované na stůl, ale musel si ho sám nejprve ulovit a pak i připravit. Od ulovení, po otevírání ústřic, to vše patřilo k zábavnému večeru. Všichni se najedli, dobře se bavili a hlavně nabrali sil do další práce.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008