Slavný herec bude zpopelněn!

 Celebrity 
17. února 2015 04:58 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jan Pohan zemřel ve věku 84 let. Patřil k nejlepších českým hercům i dabérům! archiv
Herec a dabér Jan Pohan (+84), který zemřel náhle minulý týden a nedožil se tak premiéry nové kriminálky, kterou natočil, bude mít pohřeb koncem týdne. Po obřadu bude zpopelněn.

Prozradila to jeho dcera Kateřina Špačková, která ve chvíli, kdy herec a podle všech i správný chlap odcházel do hereckého nebe, byla s ním!

"Tatínek zemřel pokojnou, přirozenou smrtí. Moc mi chybí," řekl jeho dcera, která hned po úmrtí začala zařizovat pohřeb.

Poslední rozloučení se uskuteční v pátek ve tři odpoledne v českobudějovickém krematoriu. Právě proto, že Pohan miloval jižní Čechy a Šumavu, kde vlastně částečně žil, a právě proto, že jeho rodina žije právě v Budějovicích.

Přijít se s ním může každý, kdo ho měl rád. Všechny jeho kolegy mrzí, že se s ním už nesetkají. Zvlášť ty, jenž s ním natáčeli novou kriminálku Policie Modrava. Tu začne televize Nova vysílat 28. února. Pohan si tam zahrál jednoho z policistů.

"Tolik se těšil, až bude jaro a on to uvidí celé. Spolupráce s ním byla skvělá. Byl nejen výborný herec, ale i fajn chlap," podotkl režisér seriálu Jaroslav Soukup.

Herec Jan Pohan neměl v životě na růžích ustláno. Brzo přišel o oba rodiče, jeho druhá žena zahynula v letadle a sám vychovával svou dceru. Přesto dokázal být skvělým profesionálem i dobrým člověkem.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47