Bláznivá jeptiška z Babovřesk. S kým žije a proč má blízko ke slavné zpěvačce!

 Celebrity 
16. února 2015 04:58 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Ctihodná sestra Glorie z Babovřesk Zdeňka Trošky, v civilu herečka Pavla Bečková archiv filmu
Sestra Glórie, jeptiška z Troškových Babovřesk je ve skutečnosti velmi vtipná, hezká a ke všemu výborně zpívá. VIP Story.cz odhalilo, jak žije, s kým a proč má blízko ke zpěvačce a herečce Laďce Kozderkové (+37).

Bláznivou jeptišku a ve třetím díle už partnerku faráře Šoustala (Lukáše Langmajera), který pak vystoupí z církve a ona z řádu, hraje Pavla Bečková, plzeňská herečka divadla Pluto manželů Kikinčukových a hostuje v pražském Gongu. V hábitu by nikdo nepoznal, že je to mladá a hezký ženská. Když se usměje, je to prý nakažlivé. Občas dostává i nabídky k seznámení.

"Jsem šťastně zadaná a dokonce vdaná, takže pánové mají smůlu. Ale těší mě, když se někomu líbím, nebo moje role. Právě že v tom hábitu nejsem od skutečnosti moc k poznání, tak mě tolik lidí nezastavuje," svěřila se Bečková.

Ta kromě herectví má i pěvecký talent. Například na předávání auta jejímu kamarádovi a kolegovi z Babovřesk Lukáši Langmajerovi to rozbalila, zazpívala a přítomným z toho spadla brada.

"Mým velkým vzorem je Laďka Kozderková. Byla úžasná, měla drive a měla talent od Boha. Neskutečně jsem ji obdivovala a dovolila jsem si i zpívat její repertoár. Nesmírně mě to baví. Měla nádherné písničky," prozradila Bečková.

V divadle hraje pro děti i pro dospělé.Velkou filmovou zkušeností byly právě Babovřesky a jak říká, i když je teď ve věku, kdy její idol, Laďka Kozderková bohužel zemřela, doufá, že na ni čeká ještě spousta krásných rolí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím