Jak to ten Petr Rychlý dělá? Dostane zase další balík!

 Celebrity 
17. února 2015 03:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Petr Rychlý si přijde na další balík peněz TV Nova
Kdo umí, ten umí a bere. Herec Petr Rychlý se umí otáčet. Dostal další kšeft a díky němu si přijde i na slušný balík peněz. Televize Nova totiž oficiálně potvrdila že se stává novým moderátorem pořadu Rady ptáka Loskutáka.

„Jsme moc rádi, že vedle role Čestmíra Mázla můžeme Petra přivítat také v jeho nové roli moderátora kutilského pořadu.Věříme, že je Petr tou správnou volbou a do pořadu přinese mnoho zajímavých zkušeností i podnětů,“ řekla ředitelka vlastní tvorby televize Lucia Kršáková a dodala, že premiérový díl bude už tuto sobotu 21. února od 17 hodin.

Sám Rychlý si na novou moderátorskou roli v pořadu pro kutili směle troufá. Prý je to přesně pro něj!

„Myslím, že mám s pořadem spoustu společných bodů. Postavil jsem dům za Prahou a všichni co máme dům víme, že na domě je pořád co dělat, zlepšovat a opravovat. Jako správný ješitný chlap chci většinu oprav a vychytávek udělat sám. V současné době jsem hrdý na mnou natřený dřevěný plot. Moc se těším na reakce diváků, na jejich nápady, postřehy a rady. Těším se i na to, že se něčemu přiučím a dokážu sám sobě i divákům, že i herec může být při dobré konstelaci zručný,“ dodal Rychlý

Ten si na Nově slušně vydělává díky seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde hraje primáře Mázla. Měsíčně si tak může přijít zhruba na 100 tisíc korun. A když k tomu připočte zhruba stejný měsíční honorář za Loskutáka, stěžovat si rozhodně nebude moct!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve