Faltýnová a Mareš zase spolu? A není to náhodou jenom kšeft?

 Celebrity 
28. října 2014 09:39 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Leoš a Petra to prý zase dali dohromady Profimedia
Před necelými pěti měsíci se dvojice Leoš Mareš a Petra Faltýnová podruhé rozešli. Tehdy tvrdili, že návrat v žádném případě nepřichází v úvahu a podle jejich vzájemného chování to tak opravdu vypadalo. Náš zdroj nám tehdy jejich rozchod podal trochu méně vybíravými slovy, než se psalo.

Poslední týdny se ale špitá, že tenhle nepoučitelný páreček už potřetí dává repete. Leoš si prý dal na zeď sociální sítě fotografii Petry a připsal k ní ”aura mého života” a podle Super.cz jsou spolu v Saúdské Arábii zase jako milenci.

Jestli znovu chtějí dráždit hada bosou nohou, tak ať. Nám se to ale po tom všem vyplivaném jedu jeví až moc nereálně. Více logické nám připadá, že se jedná o podobnou ”píár” habaďůru, jakou na média před nedávnem hrála Dara Rolins s Rytmusem! Tehdy stačilo držet se pár předem dohodnutých pravidel a média si zbytek domyslela sama přesně jak vypečený slovenský páreček potřeboval.

A povězme si narovinu, Mareš i Faltýnová mají penízky rádi a pokud by kvůli kšeftíku chvíli měli hrát divadýlko... Nesmíme také zapomínat, že Leoš je velký vtipálek a tudíž když napsal to, co napsal, může být vše úplně jinak než se na první pohled zdá.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008