Kdysi krásná dívka utratila statisíce, aby se proměnila v sexuální pomůcku. Je ještě strašidelnější, než Eva Feuereislová!

 Celebrity 
28. října 2014 05:41 / Jitka Jahodová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Victoria se považuje za krásnou Profimedia
Bývala to možná obyčejná, ale pěkná blondýnka, za kterou se nepochybně otočilo spousta chlapů. Dnes si tato litevská modelka říká Victoria Wild a už utratila přes 700 tisíc korun za plastické operace, o nichž si myslí, že ji zkrášlily.

Na Victorii se najde jen málo částí těla, které by ještě byly původní. Co ale člověka praští do očí jako první jsou nechutně vycpané rty a prsa. Smutné je, že ona se považuje za vylepšenou a cítí se teď naprosto šťastná! „Jsem mladší a krásnější než Katie Price a mám větší prsa než ona. Hodlám dobýt Velkou Británii a budu slavnější než ona,” říká hrdě. Náš osobní názor je, že potkat tohle monstrum na ulici, s křikem utečeme pryč schovat se pod máminu sukni se slovy, že už budeme hodní.

Snem této blondýnky bylo proměnit se v oživlou nafukovací pannu, asi to byla její vize, jak se stát chodícím sexuálním symbolem. Ale pusu má jak kdyby spadla do vosího hnízda a na rozdíl od trendu tzv. oživlých barie, které bývají svým způsobem přitažlivé, tohle je zlý sen.

Kdo byste si ji vzal do postele?! My teda ne.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008