Děsivá proměna Renée Zellweger má ještě děsivější důvod! Herečka se chtěla stát někým jiným.

 Celebrity 
26. října 2014 12:34 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Renée se změnila k nepoznání Facebook, Profimedia
Komentáře na neuvěřitelnou proměnu Renée Zellweger se různí. Většina z nich však podotýká, že to je jako kdyby Renée umřela a už nebyla, protože osoba, která se nedávno po roce objevila na veřejnosti, už prostě není ona.

Nejděsivější na tom je, že ona sama je ráda, že ji nikdo nepoznává! Filmová Bridget Jones to svádí na nový životní styl. „Žiju jinak, šťastně, můj život mě víc naplňuje a jsem nadšená, že to jde evidentně vidět,” reagovala herečka. Evidentní je hlavně to, že musela projít pod rukama plastického chirurga. Ne ale za účelem omlazení, ale aby se zbavila své staré známé tváře!

Co se herečce honí hlavou jde těžko odhadnout. Za její touhou stát se někým jiným prý souvisí její minulost. Renée je hodně citlivá žena a věčná romantička, jak o sobě tvrdí. Po stránce lásky však častěji padala na ústa než aby křičela do světa, že je šťastná a když už se to stalo, jediný z jejích mnoha partnerů Kenny Chesney, kterého si roku 2005 vzala, se po 128 dnech zabil během autohavárie.

Množství aférek a rozchodů prý dohnalo Zellweger k pití. Mnohokrát byla spatřena jak se potácí zlitá pod obraz a na loňském předávání Oscarů byla podezřívána, že je opilá na jevišti. Diváci ji vinili, že má skelný pohled a kymácí se ze strany na stranu a není to jediný případ. Objevují se i spekulace o poruchách příjmu potravy. Jeden ze zdrojů tvrdí, že jen pila dietní colu a baštila kyselé okurky.

Jisté je, že minulost měla problematickou, plnou nešťastných aférek, velkého pracovního nasazení a tak dále... Je proto možné, že na tu osobu v zrcadle už se více nechtěla dívat. Je tohle ale nějaké řešení?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve