Krásná česká miss sekla s modelingem a vrhla se na politiku

 Celebrity 
26. října 2014 05:04 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Monika Žídková s manželem Petrem  Profimedia
Jedna z nejsympatičtějších královen krásy a zároveň jediná "misska", která získala zároveň i titul Miss Europe 1995 Monika Žídková se s úspěchem vrhla na dráhu političky. Ve svých rodných Kravařích v podzimních volbách kandidovala do zastupitelstva za stranu "Za Kravaře prposperující" a má velkou šanci stát se starostkou obce.

Sedmatřicetiletá ex modelka se na kandidátce objevila pod vyvdaným jménem Monika Brzesková a se ziskem 703 hlasů se umístila na druhém místě. Sama Žídková se již před volbami netajila tím, že má v hlavě plno plánů na zvelebení rodné obce a pokud ji strana navrhne na starostku, je podle svých slov připravena tuto funkci zastávat.

Bývalá modleka je jedna z mála účastnit soutěží krásy, kterou svět byznysu nesemlel a zůstala po celou dobu se svým partnerem, za kterého se i provdala. Vede poklidný život a s manželem Petrem vychovává dceru Nikolu a syna Davida.

Monika Žídková se zúčastnila druhé řady populární taneční soutěže Star Dance, ale musela ji bohužel předčasně opustit, když její taneční partner Jiří Halíř havaroval. Žídková byla zvolena také českou Miss tisíciletí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47