Prťavá česká moderátorka už nechce mít bujný výstřih. Narostl jí totiž i zadek!

 Celebrity 
27. října 2014 14:57 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Eva Decastelo se pustila do hubnutí Bubbleology
Moderátorka Eva Decastelo během posledního půl roku přibrala osm kilo. Přestože to má i své výhody, jak se ukázalo především na jejím bujném výstřihu, na její postavě o pouhých 156cm je to však hodně znát a kilogramů se chce zbavit.

„Mám skvělého trenéra Davida, dochází za mnou domů. Mám dvě děti, pracuju od rána do večera, kromě moderování jsem otevřela svoji produkční společnost a běžet ještě někam do fitka, na to prostě nemám,” prozradila Decastelo.

Tak se snaží alespoň držet si jídelníček. „To je pro mě asi největší problém. Můj manžel skvěle a rád vaří, takže odolat jeho úchvatné kuchyni je vážně nadlidský výkon. Ale pokouším se jít do sebe,” upřesňuje drobná moderátorka. Hříchům ale neodolá, natož svému oblíbenému drinku.

„Naštěstí dělají i méně kalorické verze, dávám si tento čaj totálně neslazený, zdůrazňuju, že ho chci bez cukru, takže tento drobný prohřešek mám od trenéra dovolený,” směje se Evička, která si ho neodpustila ani v kadeřnickém křesle, kde ji přitom česala světová kapacita Michael S. Corby.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47