Na tuhle róbu možná lékárnice Doleželová uloví dalšího pracháče. Kdo ještě zářil na červeném koberci a proč Mel Gibson potřebuje pudr po Korantengovi?

 Celebrity 
05. července 2014 09:42 / Jitka Jahodová
  0
📷
11 fotografií v galerii
Povedlo se jim to letos? Foto: Archiv vipstory.cz
Lékárnice Jana Doleželová má krásnou postavu, více než dobré finance, jen ten chlap jí stále proklouzává mezi prsty. A zřejmě od skandálu s miliardářem Karlem Janečkem každého dvojnásob prověřuje nebo ho minimálně netahá do televize, kde si se zrzavým bigamistou utrhla z ostudy kabát.

Doleželová sice všude vytrubuje, že o chlapy momentálně nejeví zájem, ale neříkejte nám, že kdyby se na ni nějaký fešák s plnou šrajtoflí nalepil, že by se nenechala alespoň přemlouvat a v šatech od Natali Ruden inspirovaných Japonskem, které předvedla na červeném koberci v Karlových Varech, se za ní jistě každý chlap otočí.

Velkou pozornost během slavnostního zahájení budila i modelka Andrea Verešová, která rafinovanou bílou róbou nejen prozářila daný okamžik, ale opět si vysloužila naše uznání, že to prostě umí! Na červeném koberci nemohla chybět ani taková Petra Faltýnová s Leošem Marešem nebo herečka Aňa Geislerová.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47