Neblázněte! Kyklop sice zhubnul, ale do kufru se nevejde. Koukejte, kam se objemného zpěváka snažila rodina nacpat.

 Celebrity 
04. července 2014 05:55 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Rodinka Pavla Vohnouta Foto: Autosalon Dajbych
Pavel Vohnout sice nedávno rapidně zhubnul, ale přeci jen je to stále chlap jako hora a do kufru se prostě nevejde. Ani když je ten kufr obrovský. Tak nějak by mohlo vypadat, když zpěvák přezdívaný Kyklop bere rodinu na dovolenou a ještě k tomu přibalí někoho dalšího. A žádný jiný dopravní prostředek nepřipadá v úvahu.

„Dcera se bojí lítat, takže letos to bude Itálie nebo Chorvatsko. Samozřejmě jsou i jiné destinace, kam se dá jet autem, ale dál už by mě nikdo v tomto dopravním prostředku nedostal,” svěřila se vipstory.cz Stáňa, Pavlova manželka. Kyklop má proto smůlu, rád by se podíval do Vietnamu, ale to by musel jedno z dítek nechat doma. „Láká mě tamní panenská příroda. Další věc je ta, že si během léta nemohu dovolit delší volno,” řekl zklamaně hudebník.

Jak už jsme zmínili, Pavel nedávno výrazně zhubnul a nedělal to jen kvůli sobě, myslel také na rodinu. „Bohužel v jeho věku už to musí nějak řešit. Má dvě malé děti a například by s námi nemohl sportovat. Teď je určitě vitálnější a pomohlo mu to zdravotně,” uvedla Vohnoutova manželka. „Já jsem taky měla radost. Ale když jsem ho před těmi dvaceti lety poznala, tak on měl asi 135 kilo, takže já jsem byla zvyklá, že je objemnější, ale teď mu to moc sluší,” uzavřela Stáňa.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47