Helena Vondráčková ztratila soudnost. Vychválila ztracence českého šoubyznysu. Doufáme, že jen ze slušnosti!

 Celebrity 
05. července 2014 06:23 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Helena pokřtila Sámerovi nový videoklip Foto: Jiří Gabriel
Helena Vondráčková je asi ten poslední člověk, kterého bychom Sámeru Issovi podstrčili jako kmotru pro jeho nový videoklip, ale světe div se, přesně to se stalo. Zpěvák Helenku oslovil, protože si jí prý moc váží a Vondráčková to mileráda přijala. „Vždy to pro mě byl progresivní kluk, který svoji kariéru bral z trochu širšího spektra. Také je to uctivé vůči mladším kolegům. Měla by tu fungovat nějaká vzájemná podpora a harmonie,” řekla potěšená zpěvačka vipstory.cz.

U té příležitosti Helena zavzpomínala na časy, kdy začínala ona sama. Ta si totiž nemohla jen tak vycestovat na natáčení třeba do takové Dubaje (kam teda nakonec nejel ani Sámer, ale ne proto, že by mu to režim nedovoloval), aniž by k tomu nemusela vyplňovat miliony lejster. „Byla jsem v Japonsku, Kanadě, vystupovala jsem v Carnegie Hall, Paříži, Berlíně, byla jsem v Riu... Ale museli jsme vyplňovat výjezdní doložky, schvalování, že můžeme vyjet, na jak dlouho, a že se musíme vrátit a nesmíme přijmout jinou nabídku – asi to mohlo být úplně jiný, kdyby tohle nebylo” míní Vondráčková.

Stejně si Helenka oprašuje na poličkách spousty trofejí i z druhého konce světa. „Byli jsme docela gerojové, že jsme to takhle zvládli!,” dodala zpěvačka. Léto bude Vondráčková trávit prací i dovolenou. Započala ho pátečním koncertem na Karlštejně a chystá se na přípravu dvou alb.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47