Sámer upekl klip, jako pejsek s kočičkou dort. Dal tam všechno. Komu se z toho zvedne kufr?

 Celebrity 
04. července 2014 05:37 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Sámer křtil nový videoklip Foto: Focení Plzeň / Facebok S. Issy
Sámer Issa v uplynulých měsících trochu zápasil s vypočítavostí lidské rasy, ale simsalabim a nový klip If I Let You Go je konečně na světě a zpěvák dokonce slibuje, že je to ještě lepší než kdyby se točil v Dubaji, jak zněl původní plán.

„Měli jsme tady kompletní tým a fakt jsme se vyřádili. Dokonce tam máme i scény pod vodou,” řekl Sámer vipstory.cz. A to není všechno! Zpěvák tam nafrkal co se dalo, když už teda zůstal v Čechách. Je to písnička o lásce, ale celý děj je prý takový temný. Má tam typické dojemné příběhy, že mamce umře malé dítě, chlap mlátí holku... na co si jen vzpomenete. „Nejdřív je to depresivní, ale konec je o tom, že člověk má bojovat. Ale my tam máme i strašilky! Dokonce i noční motýly. Obíhal jsem kvůli tomu různé chovatele a sháněl je podle toho, aby se nám vyklubali,” vypočítává Issa co všechno divák v jeho emotivním klipu najde, až se člověk skoro bojí, aby se nejednalo jen o další břečku všemožného materiálu, který má zaujmout co největší okruh.

Ve středu proběhl v luxusním baru na Pařížské křest toho dlouho očekávaného díla no a jestli je to vážně taková bomba, to už musíte posoudit sami. Ale jelikož se mu role kmotry ujala Helenka Vondráčková, možná to stojí za to...
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?