Jak zvládá Alla Pugačeva v pětašedesáti letech péči o téměř roční dvojčata? Šíří kolem sebe takové bludy, že jim snad ani sama nemůže věřit.

 Celebrity 
03. července 2014 06:07 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Alla se svým o sedmadvecet let mladší manželem tvoří poněkud nesourodý pár  Foto: Facebook
V září to bude rok, kdy hvězda sovětského, potažmo ruského popu Alla Pugačeva šokovala celý svět zprávou, že se jí narodila dvojčata. Ve svých čtyřiašedesáti letech se zpěvačka stala matkou, i když dceru Jelizavetu a syna Garriho manželům donosila náhradní matka.

Se svým krásným a mladým manželem Maximem Galkinem prý žijí poklidný a ukázkový život. V současné době se ruská diva přemístila do Izraele, kde celá spořádaná rodinka tráví dvouměsíční dovolenou. Na sociální síti Alla pravidelně informuje o všech svých aktivitách. Místo zpěvu se nyní věnuje péči o své nejbližší. Vaří, pere, uklízí, nakupuje a to všechno sama bez početného služebnictva. S dvojčátky chodí na procházky a provádí i nejnutnější procesy spojené s jejich hygienou.

To je opravdu chvályhodné, ale že by se v luxusní a mnohapokojové rezidenci, kterou se svým manželem obývá, nenašla ani jedna služtička, která občas zaskočí a vymění plíny, se nám opravdu nechce moc věřit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty