Z toho se vám zamotá hlava! Dominika Mesarošová prý našla toho pravého. A velká prsa ho nezajímají. Tak co teda?

 Celebrity 
30. června 2014 09:55 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dominika a její přítel Marek Weber Foto: Aygo X-Párty
S úsměvem na rtech vytáhla slečna silikonka Dominika Mesarošová svého nového přítele na automobilovou párty a jen slepec by přehlédnul jejich zamilovanost. „To je to na nás tak vidět? My jsme spolu chviličku, pár měsíců,” řekla rozzářená modelka a stydlivě se svěřila, co na novém partnerovi zbožňuje nejvíc.

„Určitě to, že je milý, rozumíme si a je takový starostlivý. Třeba když nestíhám, pomůže mi a poradí,” jala se Dominika slova a prozradila, že na dovolenou pojedou někam hodně daleko. „Neřeknu kam, ale je to takový můj splněný sen s novou láskou, bude to pohádka,” dodala.

Mesarošová se s podnikatelem Markem Weberem poznala v kavárně. „Mně se vždycky líbila. Její vnější přednosti jsou samozřejmě patrné a je to plus, ale já jsem ji vnímal jinak. Ona je strašně přirozená, obětavá, pečlivá, no je úžasná. A podle mě je i hodně vnímavá,” pěl ódy Dominiky nový partner.

Co vám budeme povídat, málem se nám z té hromady lásky zamotala hlava. Na rozdíl od svým všelijakých předešlých známostí si vnadná Mesarošová myslí, že by to tentokrát mohl být ten pravý. „Marek je jediný, kdo pochopil, že jsem jiná než se píše. Četl mezi řádky. Teď si užíváme romantiku, ale možná nějaká svatba by mohla přijít, třeba příští rok,” dodala Dominika, která se momentálně připravuje na svůj další kurz, kde mladým dívkám předává zkušenosti z oblasti modelingu.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod