Zuzana Belohorcová: Do Čech jen za příbuznými a pak rychle na Floridu. Zpátky už by se přestěhovat nechtěla.

 Celebrity 
30. června 2014 04:55 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Rodina jim na Floridě prospívá Foto: Aygo X-párty, facebook Z. Belohorcové
Svého času moderátorka erotických pořadů Zuzana Belohorcová s manželem a dvěma dětmi na pevno zakotvila na Floridě. Čechy navštěvuje především kvůli příbuzným. „Jezdíme sem každý rok k babičkám, já se moc těším na své sestry. I když jsme s rodinou v kontaktu na Skype, je to jiné, než se vidět osobně,” řekla vipstory.cz Belohorcová, kterou jsme potkali na Aygo x-Párty, kde se stala kmotrou nového vozu Aygo, takže občas se přece jen utrhne od příbuzných i do společnosti.

Kromě všech příbuzných se zde vždy s chutí pustí i do českého jídla. „Sice nám je potom celý den blbě,” dodala Zuzka, protože na Floridě, kde mají teplé podnebí, jedí samé zdravé a lehké věci. Celkově vzato prý ale o návratu neuvažují. „Upřímně povím, že jsme tam oba strašně spokojení. I kvůli dětem. Já na nich vidím, jak jim to klima prospívá velmi pozitivně,” pochvaluje si Belohorcová.

„Salma ve 4,5 letech hovoří plynně anglicky jako rodilá Američanka, už začíná mluvit španělsky, to je úžasné. Umí i česky a slovensky, ale občas jí musíme opravovat gramatiku. Jsem za to vše moc vděčná, protože se nám například vyhýbají běžné choroby jako třeba chřipky,” řekla Zuzana spokojeně.

Otázkou prý je, jestli si pobyt do budoucna zlegalizují. Zatím má zelenou kartu pouze Zuzany půlroční syn Nevio, který se ve slunném ráji narodil. „Uvidíme, zatím jsme tam spokojení a rádi bychom zůstali,” uzavřela.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve