Kateřina Kristelová dává dceru do školky i o prázdninách. A že není snadné najít takovou, která má otevřeno a ještě je úplně senzační.

 Celebrity 
29. června 2014 04:26 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Claudii už budou čtyři roky Foto: Týta Hartmanová
Dcera Kateřiny Kristelové má před sebou sice ještě spoustu let hraní, ale jelikož Claudii budou letos už čtyři roky, navštěvuje školku. Ale vybrat tu správnou není dneska jednoduché.

Moderátorka dala přednost menšímu zařízení, kde je o děti logicky lépe postaráno. „Jmenuje se to Dominikova miniškolka, je soukromá a skvěle se tam o děti starají. Základním postojem je filosofie, která vychází od malého chlapce, podle něhož se zařízení jmenuje,” řekla vipstory.cz Katka.

Dominik prý trpí složitou nemocí, která se jmenuje svalová atrofie. „On konkrétně má první stupeň, který je nejtěžší. Původně neměl dožít ani tří let, ale svojí neskutečnou energií a pohodou láme jakékoliv špatné prognózy a vychutnává si život mnohem líp než my všichni okolo. Používá invalidní vozíček a líbí se mi i to, že moje dcera se díky tomuto faktu (protože Dominik do školky občas chodí osobně) naučí, že překážky se mají překonávat a člověk se nikdy nemá vzdát,” pravila Kristelová odhodlaně. „Pro mě je velkým učitelem, moc mu fandím! A Claudinka ho vnímá jako nového kamaráda.”

Co jí jako pracovně vytížené svobodné matce opravdu trhá trn z paty je, že školka funguje i přes léto, což není moc obvyklé a spousta rodičů si může oddychnout. „Děti jsou v hezkém prostředí, podnikají výlety, malují a ke každému přistupují dostatečně individuálně,” pochvaluje si Katka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít