Krátkovlasá Ornella se Varů nezřekla jen kvůli Pepově stále odkládané operaci kyčle. Sama nechce lézt do jámy lvové...

 Celebrity 
29. června 2014 06:25 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Štiková do Varů sama nechce! Foto: SaSaZu
Velká událost filmový festival v Karlových Varech je už za dveřmi. Letos se to však musí obejít bez milovníka Pepy Kokty a jeho partnerky Ornelly Štikové. Josef se kvůli nečekaným nepříjemným rodinným záležitostem stále nedostal na operaci kyčle, které už se nemůže dočkat jak on, tak náruživá Ornella a nepojedou kvůli tomu letos ani na dovolenou.

„Pepa má pořád tu nohu. Dopředu víme, že letos vynecháme Vary. Asi se nejspíš někam sama vypravím s Quentinem, protože on bude třeba na rehabilitaci,” řekla Ornella vipstory.cz a do toho se jasně vyjádřila, že na festivalu by se především sama necítila dobře. „Nechci tam bez Pepy jet a to hlavně on tam má své přátele a známé,” dodala Štiková.

A tím tak trochu píchla do vosího hnízda. Přeci jen v době, kdy Koktu odloudila od rodiny, ji hodně lidí českého šoubyznysu nemohlo vystát a ve Varech se to bude celebritami jen hemžit. „Už jsme měli třetí výročí. Ono se to nezdá, ale to jen proto, že kus nebyl oficiální,” řekla Ornella. Respektive kus ji většina považovala za obyčejnou podvodnici. Není tedy divu, že bez svého zralého garde odmítá do jámy lvové lézt.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008