Český skladatel si v Jordánsku hrál na Indiana Jonese. Napráská teď zpěvačkám bičem?

 Celebrity 
20. června 2014 04:49 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Zdeněk Style Hrubý na dovolené Foto: Facebook
Zpěvák a skladatel Zdeněk Style Hrubý využil volna před pracovními prázdninami a vyrazil na dovolenou do Jordánska. První dva dny trávil u Mrtvého moře, z čehož byl nadšený. „Byl jsem tam podruhé, ale poprvé to bylo jen na výletě z Egypta do Izraele, tentokrát jsem celé dva dny relaxoval. Není nad to si pěkně přečíst noviny přímo v moři a vleže,” pochvaloval si Zdeněk.

Jak už to ale bývá, jako chlap se nevydržel pouze slunit u vody a vyrazil poznat tajemství místní krajiny. „Byl jsem v úžasném skalním komplexu Petra, kde se natáčel například Indiana Jones. Bylo to dechberoucí. Navštívili jsme také Mount Nebo, městečko Madaba, které je známé pro své mozaiky z byzantské a umajjovské éry, a také pro Madabskou mapu, což je mozaika zachycující Svatou zemi a Jeruzalém. Čtyři dny jsem pak trávil ve známém letovisku Aqaba. Musím říct, že takhle nádherné pláže bez lidí jen s pár slunečníky z rákosí jsem zažil snad jen v Karibiku. Naprostá nádhera,” rozplýval se Hrubý, kterého po návratu domů čeká opravdu jen práce.

„Zrekonstruoval jsem své nahrávací studio, takže mě čeká samé skládání a nahrávání. A myslím, že i zpěváci se tam budou cítit výborně,” dodal Zdeněk, jenž spolupracuje s předními českými umělci. V jejich zájmu doufáme, že si Zdeněk v prostředí Indiana Jonese neosvojil práskání bičem a nebude tímto způsobem popohánět kolegy do práce. Aby si ale i doma užil ještě nějaké to povyražení, chystá křest nového studia.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod