To bylo tehdy, když Britney Spears byla ještě panna a Miley Cyrus na houbách. Poznáte dva mužské idoly před pubertou a slávou?

 Celebrity 
18. června 2014 05:10 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Dávno tomu... Foto: Twitter
Dávno tomu. Tehdy byla Britney Spears ještě malá princezna a o pár let později si postavila kariéru na image popové panny a pódiová coura Miley Cyrus ještě nebyla na světě. Jistě nemáte problém poznat, o kterých dvou idolech na fotografii je řeč. Oba lámou dívčí srdce po tuctech a vydělávají pořádné balíky voňavých dolarovek. Jó, tehdy jistě Justin Timberlake ani Ryan Gosling ještě netušili, co je čeká.

Když Justin nedávno poprvé zazpíval v Praze, málem zbořil celou O2 arénu. Předvedl poctivě vymyšlenou, odehranou, odtančenou a odzpívanou popovou show, na níž žádný z hostů do smrti nezapomene a fanynky dodnes suší proplakané kapesníky, že se do nich Timberlake na první pohled nezamiloval. Zpěvák proslul především tříletým vztahem s Britney Spears, ale čtyři roky randil například i s Cameron Diaz a od roku 2012 je šťastně ženatý s krásnou Jessicou Biel. Ačkoli teď už je prý i po této lásce, takže je Justin možná zase v nabídce...

Jeho kamarád Ryan Gosling takové štěstí v lásce nemá. Nedávno se rozešel s půvabnou starší herečkou Evou Mendes z proslulé série Rychle a zběsile. Ryan si podle blízkých prý připadá příliš nezávislý, než aby vedle někoho vydržel. Nápadně to připomíná jeho postavu z filmu Bláznivá, zatracená láska, kde hrál sebevědomého charismatického sukničkáře.

Soutěžní slovo (pro den 18.6.2014): PRINCEZNA
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod